Welkom op de pagina van IJGV Samen Fit


Een beweegles voor volwassenen waar het draait om samen bewegen, plezier hebben, actief zijn en fitter worden in een gezellige groep. De inhoud van de lessen zijn zeer gevarieerd. De les begint altijd met een warming-up en eindigt met een cooling down. Verder worden er elke week tijdens de les andere sport- en spelactiviteiten beoefend. Denk hierbij aan: volleybal, badminton, zaalhockey, een gezamenlijk spel en andere sport- en beweegactiviteiten voor groepen. Daarnaast komen er ook activiteiten aan bod waar er gewerkt wordt aan bijvoorbeeld: conditie, kracht en uithoudingsvermogen door middel van een circuit, aerobics, steps of spierversterkende oefeningen. Tevens wordt er rekening gehouden met de behoeften van de groep. De trainster en de groep kunnen samen bepalen wat de activiteit voor de volgende les wordt. 

Wil jij ook Samen fitter worden en bewegen in een gezellige groep? Doe eens mee met een gratis proefles! Iedereen is van harte welkom!


Lesrooster


Maandag

  • Samen Fit

    -

    Erfgenamenstraat

  • Samen Fit

    -

    Erfgenamenstraat

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Leiding

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean faucibus sapien ut nulla tempus, vel commodo tellus vulputate. Nam convallis lacus vel ex blandit malesuada. Morbi porttitor non sem non dapibus. Curabitur bibendum magna sit amet nisl ultrices, sed pellentesque magna maximus.

De leiding is in handen van Irene Ramaker

Kledingvoorschriften


Sportkleding en sportschoenen. (geen zwarte zolen)

Contributie


Zie hiervoor onze contributie pagina

Samen Fit Nieuws


Samen Fit

april 1, 2022Samen Fit

Per 28 maart is bij IJGV de nieuwe groep "Samen Fit" gestart. Deze beweeg les voor volwassenen staat…

Lees Meer...