Midlife Aerobics Conditietraining


Dit is een IJGV onderdeleel waarbij op een recreatieve en gezellige wijze aan het onderhouden van een goede conditie wordt gewerkt.

Deze vorm van gymnastiek is voor iedereen vanaf ongeveer 40 jaar tot ...... We starten met een warming-up, daarbij maken we schouders, beenspieren en andere spiergroepen los. Dit alles doen we op aangepaste muziek. Iedere les krijgt een andere spiergroep speciale aandacht, terwijl we de rest toch niet vergeten en altijd doen we nog iets aan het uithoudingsvermogen. Bij alles wat we doen staat voorop dat we moeten luisteren naar ons eigen lichaam. Niet iedereen kan hetzelfde, we trekken onszelf wel aan elkaar op maar het moet "leuk" blijven. Aan blessures hebben we geen van allen wat.

Soms worden er ook hulpmiddelen bij gebruikt, zoals dynabands, kleine gewichtjes en steps. Tenslotte wordt de les afgesloten met rekken en strekken om de lenigheid en soepelheid van het lichaam te vergroten en te laten ontspannen. Iedereen werkt voor zich zelf en op het niveau wat men aankan.

Kom twee keer gratis meedoen

Heb je vragen over Midlife Aerobics Conditietraining of wil je een keer meedoen? Neem contact met ons op via de contact pagina.

Foto Impressie


Lesrooster


Maandag

  • Midlife Aerobics gr. 1

    -

    Oosterholthoeve

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Leiding


De leiding is in handen van Irene Ramaker

Contributie


Zie hiervoor onze contributie pagina