SponsorKliks


Beste IJGV leden en ouders,

Vanaf nu is het voor iedereen die IJGV een warm hart toedraagt mogelijk om de vereniging GRATIS te sponsoren. Hoe u dat kunt doen, kunt u hieronder lezen.

Wat is SponsorKliks?

Het is een gratis sponsorconcept van SponsorKliks. Dit concept zorgt ervoor dat leden, supporters en overige betrokkenen hun favoriete vereniging gratis kunnen sponsoren door hun reguliere internetaankopen.

Door op deze link te klikken komt u op de pagina van IJGV.

Of download de app, Android , Apple

Driekwart van de ontvangen commissie is voor de vereniging!

75% van deze ontvangen commissie keert SponsorKliks uit aan IJGV. Elke aangesloten vereniging krijgt een unieke SponsorKlikspagina (zie link) waarop alle webwinkels te vinden zijn. SponsorKliks ziet dan ook of de aankoop bij webwinkel via de pagina van IJGV is gedaan en voegt dan automatisch de commissie toe aan IJGV.

Wanneer wordt er uitbetaald?

Elke maand wordt er uitbetaald, mits het gespaarde bedrag boven de 50 euro uitkomt. Is dat niet het geval dan schuift het bedrag op naar de volgende maand, totdat het bedrag wel boven de 50 euro uitstijgt.

Waarom SponsorKliks?

SponsorKliks bestaat al een aantal jaren en heeft veel voordelen voor verenigingen. Hoe meer aankopen via deze site, hoe hoger het bedrag voor de vereniging wordt. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert IJGV een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt. Het kost jou dus niets extra’s!

Wij bedanken u hartelijk namens de gehele vereniging IJGV!!